Jeg vil gerne anbefale Anne Lise!
For mig er Anne Lise en utrolig sød, empatisk og engageret behandler.

Jeg har været i behandling hos Anne Lise og hver gang har jeg oplevet at hun tog sig god tid til at lytte til min historie. Jeg har af den grund altid følt mig respekteret.

Jeg har også oplevet, at hun er ligeså nysgerrig på min proces som jeg selv er og det kommer til udtryk ved at hun er engageret med råd til hvad jeg kan selv kan gøre.

Jeg var ellers ved at opgive, da jeg havde prøvet så meget før jeg kom til Anne-Lise. Jeg forventede hurtige resultater på kort tid og jeg synes ikke at der skete noget i starten. Men efter et par behandlinger kunne jeg mærke mine spændinger, som jeg har haft i mange år begynde at forsvinde fra mine skuldre og jeg fortsatte og nu er de helt væk. Jeg kan godt blive øm igen ved ex. hårdt fysisk arbejde og eksaminer, men så ved jeg hvor jeg kan få hjælp. Jeg synes det er helt fantastisk, at jeg nu kan mærke en stor forskel i mine skuldre. Anne Lise hjalp også min ryg og gav mig også en række øvelser og råd til stillinger som også har lindret mine smerter i ryggen når jeg går og sidder. Det kunne jeg slet ikke gøre før uden jeg havde meget ondt hele tiden.

Sama Chounik, Studerende