Jeg retter Ryg, Nakke, Hofte, Skuldre, Brystkasse og finder tyngdepunkt helt nede fra fødderne:
Det er ikke nok at arbejde med kraniet alene, hvis problemet opstår et andet sted i kroppen, vil spændingen blive ved med at komme igen. Forskudte hvirvler eller knogler forårsager spæninger og smerter rundt i kroppen og jeg arbejder med at få sammenhæng i kroppen og skabt plads og balance. Også ved tendens til at spænde op pga. psykisk pres, eller en del af kroppen der bruges meget eller overbelastes, kan der på samme måde også blive et hindret flow i kroppen i de steder, der så vil være spændt op. Det kan være rigtig rart at få løsnet op for de spændtheder og “finde sig selv igen”.
Det er vigtigt du træner de blide behagelige øvelser du får og taler med mig om hvis du træner andre ting, så jeg evt. kan knytte nogle kommentarer så du får den bedste fremgang.

”Jeg har siden mine teen-age år haft en skævhed i min rygsøjle (en scoliose), som jeg aldrig har troet det muligt at få gjort noget ved. Men i løbet af få behandlinger hos Anne-Lise blev den mirakuløst nok rettet op, så jeg i dag har en lige rygsøjle fra korsben til og med nakke! Jeg er også rundrygget – og her har Anne-Lise fået løsnet op og givet mig mere bevægelig og velbehag omkring skuldre, skulderblade hals og nakke.

Sidst men ikke mindst er et gammelt lændeproblem blevet løst.  Jeg har en gammel skade i en lændehvirvel på grund af tunge løft.  Det førte til et alvorligt lændehold, som en kiropraktiker i første omgang rettede op på med held. Men senere har jeg haft mindre lændehold cirka en gang om året. Men efter at Anne-Lise har arbejde med området virker det mere stabilt, og jeg får ikke ondt dernede mere, som jeg ellers ofte har fået, når jeg overanstrenger lænden.  

Anne-Lises behandling virker langt mere effektiv, end hvad jeg har prøvet hos fysioterapeuter, der jo også bruger en helt anden metode.  Anne-Lise arbejder engageret og nærværende og løsner tålmodigt og vedholdende op for spændinger i muskler, led og bindevæv. Har du rygproblemer kan jeg kun anbefale dig at besøge Anne-Lise. Du vil blive overrasket. Hendes Kranio-Sakral Terapi massage kan noget, og Anne-Lise er kompetent som få.”

Bent Nikolajsen