Om mig

RAB godkendt Kranio Sakral / Ret Ryg og Nakke / Sygeplejerske

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har arbejdede i mange år indenfor faget. I 2013 blev interessen for KST vakt, da jeg på daværende tidspunkt døjede med ondt forskellige steder i kroppen, bl.a. i ryggen, hyppig migræne og spændingshovedpine. Jeg begyndte der min grund uddannelse til KST terapeut og har ikke fortrudt det – og jeg oplever at gøre en god forskel for mange.

Jeg oplevede dengang, at KST havde grobunden til at kunne løsne op for meget dybe spændinger – blidt og nænsomt – jeg blev meget nysgerrig, fordi at lytte til kroppen blidt og nænsomt, som udgangspunkt for behandlingen tiltalte mig meget, som en lidt sensitiv person. Jeg tog behandleruddannelsen og siden rettede mange skæve rygge, nakker og hofter blidt og nænsomt.
Jeg har sidenhen taget flere KST efteruddannelseskurser i bl.a behandling af piskesmæld, nakke, hals, museskader, bindevævssystemer, bindevævstræning, trigger punkter, meridianer, lært om KST behandling af baby og børn. Jeg har også været i Amsterdam for mere fordybelse i bindevævet.

Jeg startede min egen klinik i 2017 og har siden da arbejdet fuld tid med dette. Det der gør mig specielt glad for mit arbejde, er når klienter oplever, at der kommer flow i kroppen igen, fordi smerter eller spændinger slipper og/eller der deraf bidrages til, at der kommer en oplevelse af helhed og centrering i sig selv igen. Det kan være et værdifuldt supplement. Ofte møder jeg mennesker der har prøvet alt indenfor det etablerede system, uden det hjalp og her er det så fantastisk ofte at kunne hjælpe. Hovedpine der letter ligger mig nært, da jeg selv har prøvet meget hovedpine i mit liv.

Jeg vil meget gerne samarbejde med det etablerede system og med andre behandlere der syntes jeg kan bidrage.

Jeg har gerne min hund, Amigo (Cocker Spaniel) med på arbejde, hvor hun måske hilser på hvis hun har lyst, men ellers lægger sig. Hun er en senior dame på snart 12.