Om mig

RAB godkendt Kranio Sakral / Ret Ryg og Nakke / Sygeplejerske

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har arbejdede i mange år indenfor faget. I 2013 blev interessen for KST vakt, da jeg på daværende tidspunkt døjede med ondt forskellige steder i kroppen, bl.a. i ryggen, hyppig migræne og spændingshovedpine. Jeg begyndte der min grund uddannelse til KST terapeut og har ikke fortrudt det – og jeg oplever at gøre en kæmpe forskel for rigtig mange.

Jeg oplevede dengang, at KST havde grobunden til at kunne løsne op for meget dybe spændinger – blidt og nænsomt – jeg blev meget nysgerrig, fordi at lytte til kroppen blidt og nænsomt, som udgangspunkt for behandlingen tiltalte mig meget. Jeg tog behandleruddannelsen personligt hos pioneren, Trine Rosenberg, som også havde ret ryg og nakke og organmassage-teknikkerne, som betyder at jeg bl.a også retter mange skæve rygge, nakker og hofter blidt og nænsomt.
Jeg har sidenhen taget mange KST efteruddannelseskurser i bl.a behandling af piskesmæld, nakke, hals, museskader, bindevævssystemer, bindevævstræning, trigger punkter, meridianer, behandling af baby og børn m.v. i både Danmark men også i udlandet.

Jeg startede min egen klinik i 2017 og har siden da arbejdet fuld tid med dette. Det der gør mig specielt glad for mit arbejde, er når klienter oplever, at der kommer flow i kroppen og fastlåst energi, smerter eller spændinger slipper og give en oplevelse af helhed og centrering, – og når de bedre kan mærke sig selv igen.

Jeg har gerne min hund, Amigo (Cocker Spaniel) med på arbejde, hvor hun måske hilser på hvis hun har lyst, men ellers lægger sig. Hun er en senior dame på snart 12.