Klientudtalelser

“Jeg kom til dig med kraftige smerter i nakke, skulder og arm og havde desuden føleforstyrrelser i fingrene. Jeg havde haft det gennem ca 4 uger og bla. været hos en kiropraktor der ikke kunne hjælpe mig. Hos dig oplevede jeg for det første en utrolig varm og meget nærværende modtagelse med stor empati og tilstedeværelse. Jeg oplevede at du havde stor fokus på mine symptomer men i lige så høj havde du meget stor opmærksomhed på helheden og de mange sammenhænge der er i kroppen – både på det rent fysiske område men det var også tydeligt at mærke hvordan processen påvirkede den mentale og psykiske tilstand positivt – du har en utrolig evne til at tune ind på kroppen og arbejde med dens rytme, åbne for liv og gennemstrømning og genoprette balancer.  Dine blide, varme hænder gav en dyb tilstand af ro i krop og sjæl. En ro der efterfølgende gav mig den bedste søvn i 4 uger og en oplevelse af, at kroppen nu havde overskud og var kommet i  balance til at arbejde videre med at heale sig selv. Jeg havde dagen efter markant færre smerter og fremgangen fortsatte fordi jeg kunne bruge min krop bedre og havde meget mere energi og overskud. Jeg følte mig efter behandlingen meget mentalt lettet. Jeg kan ikke anbefale Careliving og Anne-Lise´s behandlinger nok og skal helt sikkert forbi næste gang jeg kommer til Århus.”

Martin Baun
Fysioterapeut Team Danmark VM sejlsport 2018.
Body SDS

 

“Jeg har døjet med gener fra muskelspændinger i mange år og har prøvet forskellige behandlingsformer. Anne-Lises behandlinger er noget af det der har hjulpet mig mest effektivt. Behandlingerne er blide og behagelige og får mig til at slappe af som intet andet. De giver en ro og afspændthed i kroppen, som kan mærkes længe efter. Jeg er ikke i tvivl om, at Anne-Lise kan noget helt særligt med sine hænder – og derudover er hun utrolig behagelig at komme hos, hun er nærværende og giver sig god tid. Hun får mine bedste anbefalinger!”

Anne-Mette Mikkelsen
Studievejleder

 

“En behandling hos Anne-Lise virker utrolig afslappende og beroligende. Anne-Lise har en meget blid og nærværende tilgang og jeg følte mig hurtigt tryg i hendes selskab. Behandlingerne virkede opløftende og det var tydeligt at min krop gav slip på spændinger og ubehag. Jeg vil til hver en tid anbefale Anne-Lise som din Kranio-Sakral terapeut.”

Julie Bøgdal
Ergoterapeut, NLP-Psykoterapeut

 

“Jeg døjede med et skævt bækken i mange år, der gav en række hæmmende gener. Efter nogle mislykkedes behandlingsformer, tog jeg kontakt til Anne-Lise Dalgas. Hun satte nænsomt bækkenet på plads, og har fulgt op med vedligeholdende behandlinger og vejledning om genopbyggende træning. Ud over den effektive behandling har Anne-Lise igennem hele forløbet været fleksibel og sensitivt lyttede til mine symptombeskrivelser, hvilket har skabt stor tryghed og ro”.

Mathiessen

Lektor/associate professor
Institut for kommunikation – Psykologi

 

“Igennem lang tid har jeg følt mig skæv i kroppen, haft mange gener fra nakke og skuldre samt fra mine hofter. Derfor henvendte jeg mig til Anne-Lise. På sin meget rolige, blide og omsorgsfulde måde begyndte hun at justere skævhederne, både i mit bækken og højere oppe på ryggen.
At få løsnet spændinger, har hjulpet meget på mine gener og min kropsholdning er blevet mere symmetrisk.
At få behandling hos Anne -Lise er både afslappende og helende -det er at give sig selv en stor gave😊.
Mine varmeste anbefalinger”

Hanne Falk
Sundhedsplejerske

 

“Kompetent og nærværende – Anne-Lise er en meget dygtig og empatisk behandler. Man mærker tydeligt hendes faglige dygtige tilgang og fokus på at afhjælpe problemet. Behandlingen er en dejlig behagelig og afslappende oplevelse. Efter en række Kranio-Sakral Terapi behandlinger har min nakke og tinnitus fået det væsentligt bedre. Jeg kan varmt anbefale Anne-Lise”

Tina Toft
Financial Controller

 

“Mine varmeste anbefalinger går til Anne-Lise Dalgas. At træde ind i hendes behandlingslokale er som at træde ind i en oase af ro og velvære midt i byen. Da jeg startede hos Anne-Lise havde jeg kraftige gener fra en omfattende hjernerystelse, et stresset nervesystem og nakkesmerter. Allerede første gang jeg lå på briksen kunne jeg mærke at min krop gav efter. Anne-Lises opmærksomhed og omhyggelige, blide berøringer og justeringer af kroppen blev min helbredelse aktiveret. Det er tydeligt for mig at der var en gradvis bedring af min tilstand i forbindelse med kraniosakralterapien.Tak for grundighed, opmærksomhed, holistisk opfattelse af systemet og empati”.

Dina Veronika Bjørn Schmidt.

 

“Jeg havde en helt fantastisk oplevelse i dine terapeuthænder. Specielt de små muskler omkring halsen var afspændt i en grad, jeg aldrig har prøvet før. Det gjorde noget ved sangstemmen :)”

Jacob Hansen
Musiklærer

 

“Jeg havde døjet med konstant hovedpine i 1,5 år (pga virusbaseret meningitis) inden jeg kom hos Anne-Lise. Har ikke oplevet nogen virkning andre steder fra. Efter et par gange hos hende skete der virkelig en fantastisk forbedring. Jeg har fået løsnet op i mine spændinger. Jeg døjer nu ikke med hovedpine længere.
Anne-Lise har også været hjælpsom ift begyndelse på træning igen og hjælp til øvelser, der ville gavne mig.
Jeg har hver eneste gang nydt at komme her og blevet mødt med åbne arme af Anne-Lise og hendes milde og behagelige væsen”.

De varmeste anbefalinger fra Olivia.

 

“Det er fantastisk hvilke spændinger Anne-Lise kan løsne op for i kroppen. Med blide tryk på en dejlig behagelig måde. For mig gør hendes behandlinger en stor forskel i mit liv. Jeg slapper mere af i min krop, kan bedre mærke mig selv og være tilstede i nuet”.

Jeanette
Arkitekt designer

 

“Anne-Lise er en fantastisk dygtig behandler. Hun er omhyggelig og behagelig og yderst kompetent. Man mærker virkelig at hun er veluddannet og dygtig på området – og så tager hun sig god tid til den enkelte. Hendes nærvær og ro gør at man slapper helt af. Behandlingen er for mig yderst effektiv, jeg døjer med stress og angst men går altid fra behandlingerne med en ubeskrivelig ro. Hun formår virkelig at få løsnet op for spændingerne og jeg føler mig helt forløst når jeg går derfra. Anne-Lise får mine varmeste anbefalinger!”

Helle
Selvstændig smykkedesigner

 

“Tusind tak for din behandling. Jeg tænkte mange gange på at få skrevet til dig, men nåede det aldrig. Og det var bestemt ikke fordi jeg ikke havde lyst til flere behandlinger, men af ren og skær tidsnød. Og nu er jeg tilbage hjemme i Kbh og startet hos en Kranio Sakral Terapeut her. Håber jeg kan komme forbi igen når jeg engang kommer retur til Århus. Alt det bedste din vej og endnu engang mange tak for din kyndige hjælp”

Amanda Collin
Skuespiller med en Robert for Årets bedste kvindelige hoverolle 2018

 

“Jeg kontaktede Anne-Lise, da min 3 måneder gamle søn gylpede ret voldsomt efter hver amning. Hun lokaliserede ved første konsultation at hans mavemund var for stram og løsnede den. Og det hjalp straks! Jeg oplevede en meget nærværende, professionel og blid behandling af min søn, som gav tegn på at han nød det. Derfor vil jeg give de varmeste anbefalinger – dit kæreste guld vil være i de bedste hænder ved Anne-Lise, Careliving”.

Britt Tvede
Vuggestuepædagog

 

”Jeg har siden mine teen-age år haft en skævhed i min rygsøjle (en scoliose), som jeg aldrig har troet det muligt at få gjort noget ved. Men i løbet af få behandlinger hos Anne-Lise blev den mirakuløst nok rettet op, så jeg i dag har en lige rygsøjle fra korsben til og med nakke! Jeg er også rundrygget – og her har Anne-Lise fået løsnet op og givet mig mere bevægelig og velbehag omkring skuldre, skulderblade hals og nakke.
Sidst men ikke mindst er et gammelt lændeproblem blevet løst.  Jeg har en gammel skade i en lændehvirvel på grund af tunge løft.  Det førte til et alvorligt lændehold, som en kiropraktiker i første omgang rettede op på med held. Men senere har jeg haft mindre lændehold cirka en gang om året. Men efter at Anne-Lise har arbejde med området virker det mere stabilt, og jeg får ikke ondt dernede mere, som jeg ellers ofte har fået, når jeg overanstrenger lænden.
Anne-Lises behandling virker langt mere effektiv, end hvad jeg har prøvet hos fysioterapeuter, der jo også bruger en helt anden metode.  Anne-Lise arbejder engageret og nærværende og løsner tålmodigt og vedholdende op for spændinger i muskler, led og bindevæv. Har du rygproblemer kan jeg kun anbefale dig at besøge Anne-Lise. Du vil blive overrasket. Hendes Kranio-Sakral Terapi massage kan noget, og Anne-Lise er kompetent som få.”

Bent Nikolajsen

 

Mange dage med hovedpine, spændt nakke og dårlig søvn. Min lænd var stiv og ryggen skæv af en scoliose, hoften skæv og som jeg aldrig troede kunne rettes op.

Men efter ugentlig nænsom behandling hos Anne- Lise, er min stivhed i lænden væk og min Scoliose næsten forsvundet. Jeg har en meget bedre holdning, mindre hovepine og ikke mindst ro i min krop.

Anne-Lise hjalp med skræddersyet øvelser, som jeg den dag i dag bruger dagligt.

Anne-Lise er meget kompetent, nærværende, empatisk  og ”roen-selv”. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.

Lise Eiskjær
Sygeplejerske

 
 
 
 
Jeg har været opereret to gange for diskusprolapser i lændeområdet og har efterfølgende haft problemer med spændinger og smerter i hele ryggen, dette har foregået i en del år efterhånden. Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsmåder uden den langvarige effekt.
Ved første behandling med Anne-Lise spurgte hun ind til mit symptombillede og mine problemstillinger. Derefter gik hun nænsomt i gang, og jeg har aldrig prøvet noget lignende. Ved første behandling fandt hun en skævhed i ryggen og fik løsnet mange af mine spændinger. Efterfølgende var jeg fuldstændig drænet for kræfter både fysisk og psykisk og jeg blev ved med at tænke “hun havde jo næsten ikke rørt mig”. Anne-Lise havde formået at rette min ryg op, så da jeg igen kom op og stå på benene, var det en helt anden fornemmelse af kroppen jeg havde. Der gik også nogle dage før tilvænningen af kropsholdning var normal. Ved de første fire behandlinger var der stadig meget at arbejde med i forhold til alle de spændinger jeg har haft, men Anne-Lise har virkelig gjort noget fantastisk for min krop, så nu kommer jeg ved hende mere forbyggende. I gennem hele processen har hun givet mig øvelser og gode råd og været opsøgende om hvordan jeg havde det. Man er ikke i tvivl om, at hun vil en det bedste.
 
De varmeste anbefalinger fra Maiken Rasmussen
Sygeplejerske  
 
 
 

Jeg har haft en rigtig god behandling hos Anne-Lise.
Jeg bestilte tid hos Anne-Lise da jeg døjede med migræne, nakkespændinger samt ondt i ryggen. Efter kun 2. Behandlinger kunne jeg mærke en forskel, hvor mine spændinger var blevet løsnet. Nu 1 måned efter er jeg stadigvæk meget mere bevægelig i ryggen. Og er begyndt at lave fysisk aktivitet 3-4 gange i ugen. Det er så skønt! Spændinger i hovedet kommer dog når jeg har siddet en hel dag foran computeren, men jeg var der jo også kun 2 gange.
Anne-Lise er utrolig omhyggelig med udførelsen af behandlingen og tager sig tiden til at lytte og være nærværende. Meget anbefalingsværdig!

Mvh. Maria

 

Jeg har længe haft problemer med smerter i mit haleben og der virkede ikke til at der var nogle der kunne hjælpe mig. Jeg kunne knap sidde på en stol igennem 1 år eller mere. Efter et grundigt behandlingsforløb blev mit problem løst og jeg kan igen sidde på en stol med mindre og mindre gener, faktisk er smerterne næsten helt væk nu. Det har været en fantastisk stor hjælp for mig og jeg er så taknemmelig for at jeg fandt Anne-Lise der kunne afhjælpe dette.

Chanette