Hvad er ‘Ret Ryg og Nakke’? (gammel version)

I en KST behandling arbejder jeg med at rette ryg, nakke og hofte for skævheder. Dette er fundamentet for effekten af KST behandlingen. Hvis skelettet er lige, får kroppen mulighed for at fungere bedre. Derfor starter jeg KST med at se på din kropsholdning for skævheder og mærker efter spændinger der hindrer den – og jeg løsner dem ved blidt at løsne på bestemte punkter, så knoglerne selv kan finde på plads. Dette er grobunden for at kunne gå videre med KST behandlingen.

Løsningen giver dermed mere plads til blodtilførslen til hjernen og i kroppen og dermed kan det lette eller helt fjerne eftervirkningerne efter slag, tryk, dårlige arbejdsstillinger, m.m.

De fleste af os sidder meget mere ned foran computeren og med telefonen, end mennesker har gjort før. Mange har gennem flere år derigennem opbygget vaner, der giver en uhensigtsmæssig kropsholdning. Smertetilstande i ryg og nakke-området opstår ofte i forbindelse med dårlige arbejdsstillinger og skævheder. Når vi sidder eller står uhensigtsmæssigt, presses nerverne i nakke, ryg og lænd. Det giver lidt efter lidt spændinger, som begrænser blodtilførslen til hjernen. Symptomerne på de uhensigtsmæssige vaner, kan ofte komme til udtryk i form af hovedpine, nedsat koncentrationsevne og træthed i hele kroppen. Selv maven og fordøjelsen kan ende med at blive påvirket.


Kropsholdning og et lige skelet som nøglen til trivsel

Udover behandlingen som foregår på briksen arbejder jeg med at rette din kropsholdning op ved at kigge på din krop og din holdning. Jeg kommer med små justeringer, og bud på hvordan du i din dagligdag kan arbejde med din holdning – det kan eksempelvis være observationer i forhold til, hvordan du sidder, går, står og sover – og om hvad du selv kan gøre.

Allerede i den første behandling begynder vi at arbejde med din holdning og for hver behandling retter vi mere og mere op så du skridt for skridt kan tilegne dig den kropslige viden.

Holdningen er med vedligehold og let træning nu en del af personernes naturlige kropsholdning.

se mere her.