Behandling

Når du kommer til din første behandling hos mig, taler vi om hvad der bringer dig til mig, hvordan du oplever dine udfordringer og hvad du forventer af behandlingen.

Dernæst ser jeg på din krop som helhed – for skævheder og på din balance. Hvis det er ok med dig, tager vi et billede af din krop med din telefon, så du kan se med. Jeg vil søge at komme med bud på hvad der skal til, for at du får en hensigtsmæssig kropsholdning og lidt om hvad du selv blidt kan gøre. Dette er vigtigt, for at få dig med og så du får redskaber til hvad du også selv kan gøre,- som en del af behandlingen.

Ved behandlingen på briksen, undersøger jeg også med hænderne og løsner spændinger med blide tryk på din krop. Det må ikke gøre ondt når jeg gør det og jeg laver ikke noget pludseligt ryk. Du må både gerne spørge eller falde i søvn. Jeg vil gerne undervejs fortælle dig om hvad jeg gør, så du kan være med.

Under behandlingen har du undertøj på eller det som du føler dig bedst tilpas i.

Efter behandlingen snakker vi kort om det der kom op undervejs, og jeg opsummerer hvad jeg tænker og hører om du er med på den.

Efter behov aftaler vi også afslutningsvist en evt. ny tid til opfølgende behandling eller forløb.

En behandling tager fra 1 – 1,5 time. I de fleste tilfælde har jeg en oplevelse af at nå længere hurtigere med 1,5 time. I nogle tilfælde vil jeg skulle bruge 1,5 time for at nå godt nok til bunds i behandlingen og 1 time vil ikke være nok. 

Du skal sørge for at tage den med ro resten af dagen, så din krop har mulighed for at høste frugten af behandlingen og det vigtigt at kroppen får lov at arbejde med det der er sat i gang. Og det er svært for kroppen at arbejde indad når du reagerer udad, var der engang en klog mand der sagde. Så undgå helst at lave sociale aftaler samme dag efter behandlingen, lad cyklen stå til hjemturen, med mindre det er en el-cykel, tag helst ikke høje hæle på eller tunge tasker på flere kilo med som du skal bære hjem. Men afsæt i stedet gerne tid til at øve dig lidt på øvelserne du får, så du kan starte med at lære dem frisk i hukommelsen  – og til at mærke dig – i stilheden.

Når spændinger slipper, frigives affaldsstoffer til blodbanen og det kan give utilpashed dagen efter. Det er også som at arbejde med lag, så nogle spændinger har sluppet, men måske kan du mærke at ikke alle har og måske mærke dem ekstra meget. Derfor kan du godt efter de første par gange måske opleve en ømhed eller måske smerte. Vi taler om det.