Baby og børn

Ved et uroligt barn eller baby, kan årsagen være spændte områder og skævheder. Når der løsnes, kommer muligheden for roen i barnet. Det kan være ex. efter en hård fødsel eller en ulykke.

Det kan også være meget gylp. Her er der i flere situationer tale om spændtheder som kan løsnes og jeg har god erfaring med at hjælpe med det.

“Jeg kontaktede Anne-Lise, da min 3 måneder gamle søn gylpede ret voldsomt efter hver amning. Hun lokaliserede ved første konsultation at hans mavemund var for stram og løsnede den. Og det hjalp straks! Jeg oplevede en meget nærværende, professionel og blid behandling af min søn, som gav tegn på at han nød det. Derfor vil jeg give de varmeste anbefalinger – dit kæreste guld vil være i de bedste hænder ved Anne-Lise, Careliving.”

Britt Tvede, vuggestuepædagog

Jeg har det supplerende baby- børnekursus som ikke er obligatorisk. Jeg har også 2 års erfaring fra tidligere arbejde som sygeplejerske på afdelingen for nyfødte på Skejby, men det er vigtigt som KST – terapeut at kende sine grænser. Hvis du vil vide om dit barn er ok og gode råd generelt, skal du spørge lægen og sundhedsplejersken. Det jeg gør, er at løsne hvis der er spændinger og arbejder med at give ro og balance i kroppen og i hovedet, så spændingerne kan slippe.