Aut. sygeplejerske / RAB KST i Kranio Sakral Terapi / STOTT Pilates instruktør.

Jeg er uddannet sygeplejerske og er godkendt registreret alternativ behandler i Kranio- Saral Terapi (RAB KST) fra Trine Rosenberg som også har Ret Ryg og Nakke teknikker og organmassage. Effekten af Kranio – Sakral Terapi begrænses betydeligt, hvis skelettet er skævt, så jeg er glad for de blide teknikker til også at rette skelettet op, når uhensigtsmæssige vaner, uheld, skader eller skævheder giver problemer. Jeg har taget videreuddannelse i Piskesmeld, Nakke, Hals, Museskader, Bindevævsterapi, Trigger punkter, Meridianer og Børn. Jeg oplever at de blide teknikker løsner på en måde der er effektiv. Jeg har min egen klinik og arbejder fuld tid med dette.
Kranio – Sakral Terapi er alternativ behandling der har udviklede sig i forskellige retninger siden Trine og Stanley Rosenberg startede det i Danmark for ca. 30 år siden.

Jeg bruger min intuition/sensitivitet og har min egen stil, som er meget blid. Jeg er god til at mærke spændinger i kroppen og få dem løsnet. Når spændinger løsnes, kan du mærke det, oftest som en dyb ro når det sker, og som så kan forplante sig i dit liv.  Om det er fra et uheld, “slag” i livet, stress, en skæv krop – eller en kombination af disse, oplever jeg der kan der være hjælpe at hente her. 

Jeg har selv tidligere døjet med ugentlige spændingshovedpiner og migræner, scoliose, kyfose, en cyste m.m., – jeg kender til hvordan det kan være at leve med udfordringer. I dag har jeg det godt.

Jeg samarbejder gerne med både det etablerede system og andre alternative behandlere, hvor det giver mening.
Det er dog en god ide, at holde pause med anden form for massage i forløbet. Jeg kommer også ofte med et par øvelser du skal lave, som vi kan trappe op i. 

Klientoplevelser kan du se nederst på forsiden.