Aut. sygeplejerske / RAB godkendt behandler i Kranio Sakral Terapi (RAB KST) se her. / STOTT pilates instruktør , se her. 

Vælg en rigtig Kranio-Sakral Terapeut?
Jeg er uddannet sygeplejerske med diplomuddannelse i krop kost og sundhed. Jeg er godkendt registreret alternativ behandler i Kranio- Saral Terapi (RAB KST), uddannet af Trine Rosenberg, som er Pioneren i Danmark med over 30 års erfaring og er på hendes behandlerliste. Det er en fordel for mig at have erfaring som sygeplejerske og STOTT pilates instruktør  og jeg har videreuddannet mig siden,- specielt omkring skævheder i kroppen samt nakke, hals, brystkasse m.m. Jeg har min egen klinik og arbejder fuld tid med dette. Jeg har arbejdet med mennesker altid både i Danmark og i udlandet.

Jeg arbejder med hele kroppen, og intuitivt, og jeg har min egen stil, som er meget blid. Terapien mærkes ofte som en ro der forplanter sig i dit liv, og hvor du bliver bedre til at mærke og lytte til dig selv og din krop. Så du er mere i balance i dig selv -og det er det bedste ved mit arbejde. Jeg går også efter at du får en flottere kropsholdning og slipper af med spændinger, da de to ting hænger sammen. At bruge min sensitivitet/intuition oplever jeg som en enormt stor styrke. Sensitivitet/intuition er en styrke, når bare du har dig selv og din krop med. Om du er meget empatisk og sensitiv,- om du er forsvundet lidt “oven i hovedet”, så er jeg altså god til at få løsnet op ;-).

Jeg har selv tidligere døjet med ugentlige spændingshovedpiner og migræner, scoliose, kyfose, en cyste og en sygdom i maveregionen, – jeg kender til hvordan det kan være at leve med udfordringer. I dag har jeg . det godt.

Det brogede marked – RAB KST.
Kranio Sakral Terapi er alternativ behandling. Andre behandlere har taget enkelte teknikker fra Kranio-Sakral Terapi til sig og tilbyder det på den baggrund. Det er noget helt andet end at prøve en hel behandling med Kranio Sakral Terapi. Jeg er RAB-godkendt i Kranio-Sakral Terapi, (RAB KST) med bl.a. Ret ryg og nakke teknkker som jeg også oplever som effektive og kan noget helt andet end hvad man er vant til -og desuden fordi effekten af Kranio Sakal Terapi begrænses, hvis skelettet er skævt i ubalance.