Aut. sygeplejerske / KST RAB godkendt behandler i Kranio Sakral Terapi (RAB KST) se her. / STOTT pilates instruktør , se her. 

Jeg er uddannet sygeplejerske og godkendt registreret alternativ behandler i Kranio- Saral Terapi (RAB KST), uddannet af Trine Rosenberg, som er en af Pionererne i Danmark med over 30 års erfaring og er på hendes behandlerliste. Kranio – Sakral Terapi er en ubeskyttede titel og det er derfor heller ikke det samme at have prøvet det som en del af noget andet behandling, som at få behandling hos en RAB KST terapeut. Jeg videreuddanner mig også løbende og har gjort dette indenfor bl.a Piskesmeld, nakke, hals, bindevævsterapi, triggerpunkter, meridianer og børn. Jeg har min egen klinik og arbejder fuld tid med dette.

Jeg bruger min intuition og har min egen stil, som er meget blid. Jeg er sensitiv og god til at mærke spændinger og energi i kroppen. Når spændinger løsnes, kan du mærke det, oftest som en dyb ro, som forplanter sig i dit liv. Sensitivitet/intuition er en styrke, når bare du har dig selv og din krop med. Alle kan miste fodfæste nogle gange og det kan være svært at finde tilbage til roen igen. Om det er fra et uheld, “slag” i livet, stress og en skæv krop – eller ofte en kombination af disse, kan der være hjælpe at hente ved at løsne de spændinger der fastholder kroppen. Om du er meget empatisk, sensitiv eller om du er forsvundet lidt “oven i hovedet”, så er jeg altså god til at få løsnet op for spændingerne. Jeg arbejder også med kroppen – Ret Ryg og Nakke teknikker, da effekten af Kranio Sakal Terapi begrænses betydeligt, hvis skelettet er skævt.

Jeg har selv tidligere døjet med ugentlige spændingshovedpiner og migræner, scoliose, kyfose, en cyste og en sygdom i maveregionen, – jeg kender til hvordan det kan være at leve med udfordringer. I dag har jeg det godt.

Jeg samarbejder gerne med både det etablerede system og andre alternative behandlere, hvor det giver mening. 

Klientoplevelser kan du se nederst på forsiden.