Aut. sygeplejerske / RAB KST i Kranio Sakral Terapi / STOTT Pilates instruktør.

Jeg er uddannet sygeplejerske og er godkendt registreret alternativ behandler i Kranio- Saral Terapi (RAB KST) fra Trine Rosenberg som også har Ret Ryg og Nakke teknikker og organmassage. Effekten af Kranio – Sakral Terapi begrænses betydeligt, hvis skelettet er skævt. Jeg har taget videreuddannelse i Piskesmeld, Nakke, Hals, Museskader, Bindevævsterapi, Trigger punkter, Meridianer og Børn. Jeg har min egen klinik og arbejder fuld tid med dette.
Kranio – Sakral Terapi er en ubeskyttede titel, men der findes ovennævnte godkendelse som hedder RAB KST og denne kan fås på forskellige skoler, hvor der arbejdes forskelligt, men også er fælles træk. 

Jeg bruger min intuition/sensitivitet og har min egen stil, som er meget blid. Jeg er god til at mærke spændinger i kroppen og få dem løsnet. Når spændinger løsnes, kan du mærke det, oftest som en dyb ro når det sker, og som så forplanter sig i dit liv.  Om det er fra et uheld, “slag” i livet, stress, en skæv krop – eller en kombination af disse, kan der være hjælpe at hente. 

Jeg har selv tidligere døjet med ugentlige spændingshovedpiner og migræner, scoliose, kyfose, en cyste m.m., – jeg kender til hvordan det kan være at leve med udfordringer. I dag har jeg det godt.

Jeg samarbejder gerne med både det etablerede system og andre alternative behandlere, hvor det giver mening. 

Klientoplevelser kan du se nederst på forsiden.